PostHeaderIcon Col.labora amb el micro-mecenatge del llibre "Calendari de festes amb pirotècnia"

Notícies - Notícies

L'objectiu del llibre és donar una visió panoràmica -com més àmplia millor- dels diferents usos que la pirotècnia té dins les festes. Per això hi haurà des de manifestacions pirotècniques senzilles, com el llançament individual de coets per expressar alegria, fins a extraordinàries i complexes piromàquies que mobilitzen a tot un municipi.

Serà un llibre que farà olor de pòlvora: trons, coets, carretilles, traques, canonades, salves, trabucades, tronades, mascletàs, cordàs, coetàs, ratllàs, correfocs, castells de foc... Pólvora festiva que es fa esclatar en sentit religiós, ritual o simplement d'una manera lúdica, en el marc de festes populars. Pirotècnia participativa -per a ser viscuda des de dins- i simfonies musicals en tro i llum -executades per professionals- per a ser escoltades de dia o admirades de nit.

Podeu participar en el micro-mecenatge donant suport al projecte a Verkami:

http://www.verkami.com/projects/6070-llibre-calendari-de-festes-amb-pirotecnia

 

 

PostHeaderIcon El Drac de la Riera participarà aquest diumenge al correfoc de Torredembarra

Notícies - Notícies
Aquest diumenge 14 de juliol a la nit es celebrarà el correfoc en motiu de les Festes del Quadre de Santa Rosalia de Torredembarra. Hi participaran la Virgília, la Mulassa i el Ball de Diables de Torredembarra, el Ball de Diables de Tarragona, el de Vilanova, la Víbria de Tarragona i els dracs de Vilanova i la Riera de Gaià.
 
 
 

PostHeaderIcon Programa de la Festa Major de la Riera 2013 #LaRieraFM13

User Rating: / 3
PoorBest 
Notícies - Notícies

Programa de la Festa Major de la Riera de Gaià 2013

 

 

 

 

 

 

PostHeaderIcon Ja es poden adquirir els tiquets del sopar de la Vetlla del Drac #‎larieraFM13‬

Notícies - Notícies
El dijous 18 de juliol organitzem la Vetlla del Drac amb sopar popular i concert-ball de Gralles, amb els Grallers de la Riera i Els Quatrevents i el DJ. Karquinyoli. Ja es poden adquirir els tiquets del sopar.

 

 

Last Updated (Wednesday, 10 July 2013 12:11)

 

PostHeaderIcon COET/13 Certamen Obert d’Espectacles Tradicionals amb Pirotècnia

Notícies - Notícies

El Ball de Diables de Vilafranca organitza, per primera vegada, el Certament Obert d’Espectacles Tradicionals amb Pirotècnia (COET) que tindrà lloc el dissabte 13 de juliol a l’Escorxador de Vilafranca del Penedès. El COET oferirà, durant tot el dia, xerrades, exposicions, mostres, una fira, espectacles i també tallers sobre la cultura del foc i de la pirotècnia tradicional dins l'àmbit català.

El certamen, que obre portes a les 10h del matí, preveu diverses xerrades tècniques, informatives i històriques a càrrec d’especialistes en el sector. També inclou una mostra que comptarà amb fuets de la Patum de principis del S.XX; el Drac de Sitges; el de Vilafranca; la Vedella de foc de Reus, i el Ball de Sant Miquel i els Diables d’Igualada. A més, també hi haurà una fira amb un luthier d’instruments tradicionals, un mestre espardenyer, l’Associació Cultural Els Tres Mosqueters, Punt TV i l’Associació Cultural Carrutxa. El certamen també oferirà tallers infantils i dos concursos: un d’Instagram i un de versos. Finalment, les jornades acabaran a les 21.30h amb una mostra d’espectacles i balls amb pirotècnia a la plaça de la Verema de Vilafranca del Penedès.

A més, el COET també preveu dues activitats paral·leles. Un cinefòrum a la fresca sobre la festa de la Patum que tindrà lloc l’11 de juliol a les 21h al pati de l’Escorxador, i l’exposició “La Patum de Berga” que es podrà veure del 10 de juliol a l’11 d’agost al claustre de Sant Francesc.

Més informació a: http://www.diablesdevilafranca.org/coet/