PostHeaderIcon El Drac de la Riera a les Festes de Sant Miquel de Lleida

Notícies - Notícies

El Drac de Santa Margarida de la Riera de Gaià actuarà aquest dissabte dia 1 d'octubre a la ciutat de Lleida, en motiu de les Fires de Sant Miquel de Lleida. S'organitza la XV Gran Nit de Foc, amb la participació de Diables de Lleida, Colla Infantil dels Diables de Lleida, Dimonis dels Trons de Lleida, Els Marraquets, Aligot de Bonastre, Nyctalus Albinyanensis d’Albinyana, Ferafoc de Sant Quintí de Mediona, Guspira de la Colla dels Blancs de Granollers i Segunola de les Gunyoles d’Avinyonet.

La plantada de les bèsties de foc és a 2/4 de 7 de la tarda a l'Avinguda de Blondel i a les 9 començarà l'acte de foc. Per veure el programa detallat accediu a:

http://www.paeria.es/festes/tardor2011/dissabte1.asp

 

Last Updated (Thursday, 29 September 2011 07:09)

 

PostHeaderIcon Els diables rierencs participaran en la commemoració de 600 anys de diables a Cervera

Notícies - Notícies

La Trobada de Balls de Diables amb parlaments és l’acte final de la commemoració del 600 aniversari del fet diabler (1411-2011) a Cervera.

Tindrà lloc el proper dissabte 17 de setembre, dins dels actes de la 35a Isagoge -la setmana cultural introductòria a la Festa Major-, i hi participaran els següents balls de diables:

Cada colla representarà el seu acte sacramental que és l’origen del ball de diables: la representació de la lluita entre el bé, els àngels, i el mal, els diables. Al finalitzar iniciarem un correfoc de totes les colles participants des de la plaça Major fins a la plaça Universitat. I després del sopar popular, gresca fins la matinada amb concert i gresca catalana.

Per a més informació: http://www.fetdiablercervera.cat/

 

Last Updated (Tuesday, 13 September 2011 14:54)

 

PostHeaderIcon Diumenge Carretillada a Torredembarra

Notícies - Notícies

La Carretillada del Ball de Diables de Torredembarra, en motiu de la Festa Major de Santa Rosalia, es destaca per la utilització de pirotècnia tradicional bàsica - carretilles i sortidors - creant un acte de foc espectàcular. Hi destaquen les combinacions i l'ús d'emmetxats. Són 20 minuts de foc imparable i intens a la plaça. Us recomanem assistir-hi aquest diumenge al vespre a la plaça del Castell de Torredembarra.

Us apuntem un vídeo de la carretillada de l'any passat.

També podeu veure el programa de la Festa Major de Santa Rosalia:

http://www.torredembarra.cat/arxiu/noticies/189-programa-festa-major-santa-rosalia.pdf

 

Last Updated (Friday, 02 September 2011 12:10)

 

PostHeaderIcon Video del Ball de Diables de la Riera a l'Aquelarre

Notícies - Notícies

Us punxem un vídeo de l'entrada a plaça del Ball de Diables de la Riera. Es tracta del nostre segon correfoc de la nit, devien ser 2/4 de 5 de la matinada.

 

 

PostHeaderIcon El Ball de Diables de la Riera actuarà a l'Aquelarre de Cervera

User Rating: / 1
PoorBest 
Notícies - Notícies

El Ball de Sant Miquel i Diables de la Riera actuarà a l'Aquelarre de Cervera, la nit d'aquest dissabte 27 d'agost al diumenge 28. Participarà en dos correfocs, el primer a la 1.15h i el segon a les 3.30h.

A l'Aquelarre també hi participarà la colla local i els Diables del Riberal, de la Catalunya Nord. A banda, hi haurà actuacions musicals com la Salseta del Poble Sec, Pepet i Marieta, la Coixinera o Eina.

Trobareu més informació a:

http://www.aquelarre.cat/index2.htm

 

Last Updated (Tuesday, 23 August 2011 07:44)