PostHeaderIcon Vídeo de la Mostra 2009

Dragabales - Contraportada

Us punxem el vídeo de la Mostra de Balls de Diables Centenaris amb Parlaments de Catalunya 2009, realitzada a la Riera de Gaià. Hem dividit el vídeo en dues parts. Ha estat realitzat per el Xavier Sumoy. Recordeu que enguany la mostra es celebra el dia 15 de Maig a Vilanova.

 

 

 

Last Updated (Monday, 21 November 2011 08:58)

 

PostHeaderIcon Ja ha arribat el Reglamento

Notícies - Notícies

En Ramon Fontdevila, director del CPCPTC, anuncia en el seu bloc que el dia de Sant Jordi li va arribar el "Reglamento de pirotecnia y cartuchería". És un document de 500 pàgines, i la primera impressió que causa, segons en Fontdevila, és positiva.

Segons un comunicat de la FDDC, aquest divendres 30 d'abril arribarà el "Real Decreto por el que se aprueba el Reglamento de artículos pirotécnicos" al consell de Ministres

Per tant, ara començarà el camí cap a Europa. Un cop aprovat a Europa ,començarà el període d'adaptació per part nostra. La FDDC convoca assamblea per el dia 15 de maig - llàstima que la Coordinadora fa la Mostra aquell dia.

Last Updated (Thursday, 29 April 2010 11:49)

Read more...

 

PostHeaderIcon Jornada tècnica sobre la festa major

Notícies - Notícies

Del 9 al 23 d'abril es pot formalitzar la inscripció a la Jornada tècnica "La festa major: espai de trobada, espai de cohesió" que es celebrarà el 28 d'abril a Reus

www20.gencat.cat/portal/site/CulturaDepartament/menuitem.4f810f50a62de38a5a2a63a7b0c0e1a0/

El proper 28 d’abril, a Reus, tindrà lloc la primera Jornada tècnica que sobre la festa major: espai de trobada, espai de cohesió, organitza el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana conjuntament amb la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i els ajuntaments de Granollers, Reus, i Vilafranca del Penedès.

Last Updated (Wednesday, 14 April 2010 09:40)

Read more...

 

PostHeaderIcon Per Sant Jordi: el "Reglamento"

Notícies - Notícies

Bloc de Ramon Fontdevila.
http://blocs.gencat.cat/blocs/AppPHP/cpcptc/?p=188

Ja hi ha un calendari final per veure com es concreta la Transposició de la Directiva Europea sobre productes pirotècnics al mercat. O, si més no, en té tota l’aparença. Des del Ministerio de Indústria ens assabenten que el Projecte de Reial decret pel qual s’aprovarà el “Reglamento de artículos pirotécnicos y cartuchería” ja ha estat enviat al Consell d’Estat. Com que finalment no s’ha emprat un procediment d’urgència, ara el Consell d’Estat disposa fins el 23 d’abril per respondre. Ras i curt, que per Sant Jordi hauríem de tenir “Reglamento” o, pel cap baix, l’haurien de tenir informat al Ministerio per dur-lo al consell de munistres qui, al seu torn, l’ha d’aprovar i dur-lo a Brusel·les… a primers de maig? Anar gaire més enllà és, francament, del tot indesitjable…

Read more...

 

PostHeaderIcon Vilanova i la Geltrú celebra 300 anys d'existència de diables a la ciutat

Notícies - Notícies

S'ha programat un extens programa d'activitats en el que hi participen totes les colles de diables de la ciutat

 

Consulteu aquí tota la programació d'activitats de l'aniversari

La colla de Diables de Vilanova i la Geltrú, conjuntament amb l'Ajuntament i les colles de diables de la ciutat, han organitzat amb motiu del 300 aniversari dels diables a Vilanova un extens programa d'activitats, que començaran a principis de maig i s'allargaran fins a finals de novembre per commemorar els tres segles d'existència dels diables.

Read more...